Wie zijn wij?

Grasgroep is een kleine vastgoedbeheerorganisatie met een ruime ervaring in het beheren van commercieel vastgoed, woningen en Verenigingen van Eigenaren.

Wij beschikken over deskundigen in vaste dienst met diverse achtergronden, zoals vastgoedbeheer, makelaardij, VvE-beheer, bouwkundigen en een volwaardige boekhoudkundige en administratieve afdeling. Wij zijn een no-nonsense club, waar een goede relatie met opdrachtgevers en huurders voorop staat. Voor bouwkundige storingen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar en hebben een netwerk over geheel Nederland met aannemers en installateurs, van wie de kwaliteiten bekend zijn. Daarnaast beseffen wij dat in de huidige vastgoedmarkt kwaliteit tegen een concurrerende prijs voorop staat en handelen daar ook naar.
Op dit moment heeft Grasgroep een groot aantal vaste klanten voor het beheer van vastgoed, waarvoor zij een diversiteit aan panden in beheer heeft.

Naast het reguliere beheer heeft Grasgroep ook nog Verenigingen van Eigenaren, waarvoor Grasgroep het dagelijkse beheer voert. Ook zijn wij de afgelopen jaren betrokken geweest bij de oprichting van vele VvE’s en hebben veel ervaring met VvE’s, van enkele appartementen tot VvE’s met vele woningen in combinatie met commerciële ruimten, parkeergarages en omliggende terreinen. Wij hebben een eigen visie op het presenteren van jaarcijfers, begrotingen en bouwkundige operaties: presentaties dienen duidelijk, helder en vooral begrijpelijk te zijn voor VvE-leden, wiens vak het lezen van jaarcijfers en begrotingen niet is.